Kuchnia to jeden z dwóch filarów naszej restauracji. Zapraszamy was do stołu, gdzie serwujemy lokalne i sezonowe produkty połączone w niespodziewane, trochę skandaliczne kompozycje smaków. Szef kuchni Łukasz Rewilak razem ze swoim zespołem, co sezon szykuje dla was nowe propozycje inspirowane produktami z jego ogrodu.
poznaj
nasze
uprawy
naszego
dostawcę mięsa
naszego
dostawcę ryb
i owoców morza
poznaj
nasze
uprawy
naszego
dostawcę mięsa
naszego
dostawcę ryb
i owoców morza
nasze uprawy
wiemy co jest w sezonie, bo sami uprawiamy

Wiele składników, pochodzi z naszych upraw. W ogrodzie testujemy nowe odmiany i szukamy smakowych inspiracji. Wiemy co i kiedy jest w sezonie. Co smakuje najlepiej. Mamy swoich zaufanych dostawców warzyw i owoców. Codziennie rano własnoręcznie wybieramy dla was porcje na lokalnych Krakowskich targach. Nie mrozimy, ale tez nie marnujemy. Robimy własne przetwory i wykorzystujemy jak najwięcej z tego co przywieźliśmy danego dnia.

więcej
nasze uprawy
meet our meat
a jak mięso to tylko od zaufanych

Wiemy jak ważna dla naszego zdrowia i samopoczucia jest jakość mięsa. Nasz szef sam jest miłośnikiem "porządnego mięsiwa". Osobiście przetestował wielu dostawców. Wybrał to smakowo i jakościowo najlepsze, lokalne.

więcej
meet our meat
deal with fish
a po ryby i owoce może tylko do Marlina

Firma z tradycjami, działa od 1992 roku. Z nami pracują od wielu wielu lat. Zawsze świeże, zawsze wysokiej jakości, zawsze na czas.

więcej
deal with fish
Kto u nas gotuje
Łukasz często powtarza, że nie byłoby takiej kuchni bez takiego zespołu. Spece, pasjonaci, smakosze. To oni co sezon przygotowują wam nowe, skandaliczne, oryginalne propozycje. Poznajcie ludzi, którzy codziennie dla was gotują.
kucharskie crew
Łukasz Rewilak
Zwany Le chef

Tego Pana już poznaliście... Autor naszej kuchni. Człowiek z wieloletnim doświadczeniem i ciągle zaskakującymi połączeniami smaków. Pracował wiele i dla wielu.
Obecnie prowadzi własny ogród skąd czerpie inspiracje i eko produkty do tworzenia autorskiego menu. Bawi się smakami łącząc przede wszystkim smaki europejskie z kuchnią… swojej babci.
Gotuje twórczo, sezonowo i lokalnie. Jak sam mówi lubi pracować na dobrych składnikach i „porządnym mięsiwie”. Uważa, że bez jego kuchennej załogi, nie byłoby  jego autorskiej kuchni.

Wojtek
Sous chef

Prawa ręka szefa kuchni, dowodzi ekipą kiedy chef zbiera ogórki w ogrodzie. Prawdziwa skarbnica wiedzy, zna sekret każdego.
Człowiek z nieprzeciętnym poczuciem humoru i rzadką umiejętnością multitaskingu.
Fan podwójnego espresso, piłki nożnej i czasami tenisa.

Marta
patissier

To wyjątkowy cukiernik, stworzyła ulubiony deser naszych gości, połączenie słodyczy białej czekolady i koziego sera. Początkowo chciała chciała być szefem kuchni. Desery zaczęła robić trochę przez przypadek i od tego czasu nie przestaje. Samouk, który wszystkiego nauczył się dzięki eksperymentom. Nawet szef kuchni nie ma wstępu na jej sekcję... no chyba tylko spróbować nowe słodkości ;)

Swoimi kompozycjami zachwyca nas nieustannie!

Mariusz
Mistrz zup i makaronów

Nasza kuchnię zna jak nikt inny, przeszedł z nami przez wiele pomysłów i zmian. W lipcu obchodził 8-letni jubileusz pracy. Dwukrotny Mistrz Polski w carvingu owocowym Człowiek z duszą artysty.